Årsavslutning Östra lo

P1040899

I går var det årsavslutning i vårt lokalområde. Som vanligt en mycket trevlig tillställning som avslutades med den uppskattade julklappsauktionen. Vi som sitter i kommittén kommer fortsätta  nästa år också, jag personligen tycker det är superroligt och lärorikt. Nova fick även år fina pokaler, en för att vi vann klubbmästerskapet i bruks och ett vandringspris för bästa brukscollie. Det är jättetrevligt att komma hem med fina priser men det är synd att så få är ute och tävlar med sina hundar så vi blir fler som ansöker om priserna. Tänk vad roligt det skulle vara om vi fick se fler collies ute på tävlingsbanorna och visa vilken bra brukshund collien är!

 

Novas fina priser hittills…….

P1040902

1 kommentar

  1. Ewa Ivarsson

    Grattis fina Nova med duktiga förare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑