Leias utställning nr 2

Jaha, nu har Leia varit i Norrköping på Östergötlands Kennelklubbs utställning. Domare var Anthony Kelly från Irland och vad jag kan utläsa av hans kritik var han nöjd med det mesta hos Leia men hon behöver mer ringträning, för hon hade ingen som helst lust att visa upp sig och stå fint. Därför fick vi nöja oss med Very Good idag med. Men nu har hon ju tyvärr en matte som inte heller gillar utställningar så det blir nog inte så mycket av med den träningen, men visst är det snyggt med hundar som kan visa upp sig. Men det finns så mycket annat som är både roligare och vettigare att träna på 🙂

P1040997P1040993

 

 

1 kommentar

  1. Helen

    Håller med om att det finns det som är både roligare och vettigare…. Framförgåendet t.ex. Det sa vi alldeles snart ut och träna på en sväng….
    Därför skaffar man handler till utställningarna. Det finns ju de som älskar att hålla på med det där….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑