Leia MH

Igår gjorde Leia sitt MH på Mälarö BK. Vi var lite osäkra på vem av oss som skulle gå med henne men till slut bestämde vi att Bosse skulle göra det. Men det visade sig rätt snart att Leia ville hålla ihop sin flock så därför gick jag också med . Tyvärr kom inte hennes lekfulla och kampglada sida fram, jag märkte redan från början att hon tyckte hela situationen var väldigt konstig, men en rad av människor som bara stod och tittade och dessutom en stor kamera som filmade allt hon gjorde. Däremot visade hon inga som helst rädslor och enligt beskrivaren är hon en väldigt balanserad och trevlig tik. Jag kommer lägga in filmen när vi fått hem den.

2 kommentarer

  1. Marie

    Ja Helen, visst ska det bli spännande! Jag hoppas verkligen allt går i lås så vi får våra supervalpar 🙂

  2. Helen

    Jag som hade förmånen att få följa med och titta på MH:t kan inte annat än hålla med. Jäklar vilken stabil hund! Inte rädd för ett dugg. Och direkt fram och kollade av vad som hade hänt. Jag tyckte hon tog det hela med en klackspark.
    Att hon kan leka och kampa det har jag ju sett tidigare. Ser fram emot framtida valp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑