Dag 55

Idag har Bosse varit i Solna på en MH-dag som SBK Stockholmsdistrikt Rasutvecklingssektorn (RUS) ordnat för att öka kunskaperna hos funktionärer som arbetar med MH. Dagen var givande och nu har han behörighet att vara A-figurant på MH. Jag är så glad att vi delar samma intresse och att han vill arbeta med hundars mentalitet, som vi båda tycker är så viktigt. Under tiden har jag städat hela huset 😕  och fixat i valprummet 😛  för imorgon kommer det nya valpintresserade på besök.

Alla tre hundarna har fått varsitt uppletande på tomten (även Nova) och jag upphör aldrig att förvånas hur duktiga dom är att hitta saker enbart med nosen, fascinerande!  Leia och jag fortsätter att träna med frisbees och hon är så jäkla duktig, så otrolig snabb (vi kommer filma och lägga ut senare). Jag kommer troligen inte röntga om Nova på tisdag för jag kommer ändå inte känna mig säker på hur många valpar det är, så då känns det bara onödigt. Det är bättre hon får vara hemma och ta det lugnt. Hon blir rundare för varje dag och nu får hon mat tre gånger/dag och ett mindre kvällsmål. Men hon är jättehungrig i alla fall 😛 . Vi har inrättat oss bra i valprummet och sover där varje natt men problemet är att det står två hundar utanför dörren tidigt, tidigt varje morgon och tycker vi ska gå upp och komma ut till dom! Och nu är det bara 8 dagar kvar……

1 kommentar

  1. Maud

    Vad spännande! Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑