Tarzan finns inte längre…

Idag tog jag det tunga beslutet att Tarzan skulle få somna in. Jag orkade inte längre passa på honom hela tiden som jag gjort under 10 år. Han var inte helt frisk mentalt utan morrade, visade tänderna mot dom andra hundarna mest hela tiden. Han var också väldigt osäker mot andra personer så jag vågade aldrig låta andra hälsa på honom. Och nu fick jag nog när han gjorde ett litet utfall mot en av valparna, det hade aldrig gått i längden. Bosse och Nelly var så underbara så dom följde med honom till slutet, det fanns inte en chans att jag hade klarat av det. Nu ligger han begravd bredvid Tessie och jag hoppas dom finner frid tillsammans.

VILA I FRID TARZAN

Min underbara bästa Tarzan finns inte längre....

Min underbara bästa Tarzan finns inte längre….

 

2 kommentarer

  1. Marie

    Tack Helen, ja visst blir allt enklare nu när vi slipper passa på honom hela tiden…

  2. Helen

    Gulle-Tarzan. Vet hur jobbigt det är. Men samtidigt blir livet väldigt mycket enklare. Tycker du valde helt rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑