I helgen var mina härliga barnbarn här, Isa och Leo och då passade vi på att tända eld på en rishög vi samlat ihop på tomten. När elden brunnit ner och det glödde fint så grillade vi korv. Det är så mysigt att samla familjen så här  😀 det kan man leva på länge. Innan eldningen hade vi besök av Pricken och hans mattar så det var fullt ös hela dagen för hundarna! Dessutom har jag i helgen slutfört arbetet med Östra LA:s nya hemsida och jag är riktigt nöjd, jag tycker den är supersnygg. Min egen sida har också fått sig ett litet lyft med nya bilder,valpplaner och en ny sida om MI, och den är jag också så nöjd med 🙂 Glad är jag också över att det redan visas intresse för Nova och Leias valpar i sommar, toppenkul!!

Daniel, Camilla, Leo, André, Isa, Nova, Argo, jag, Nelly och Leia. Fotograf snälla Bosse :)

Daniel, Camilla, Leo, André, Isa, Nova, Argo, jag, Nelly och Leia. Fotograf: Bosse såklart!