I helgen var det Stockholm Hundmässa (stora Stockholm) och Östra aktivitetsområde hade hand om rasmontern som vanligt. Jag, Bosse och Argo var där båda dagarna. På lördagen stod vi tillsammans med Elisabeth, Jenny  och hennes två långhårstikar och på söndagen stod vi tillsammans med Lisen, Mia och hennes långhår Andy och Iris. Vi upplevde att det var mer folk på lördagen, då var det en jämn ström med besökare till montern som var intresserade av rasen. Och till vår stora glädje var säkert hälften intresserade av korthårscollie  🙂 Kanske kortisen håller på att få ett uppsving?

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera hemsidan, därför kommer jag snart göra en större uppdatering av båda kullarna, framtidsplaner, nya bilder osv. Till dess lägger jag in några bilder från mässan.

dsc_0119

Små besökare som vill hälsa på hundarna

Bosse och Argo småsnackar :)

Bosse och Argo småsnackar 🙂

dsc_0133

Fina, fina Argo!

I väntan på rasparaden

I väntan på rasparaden

Argo och Bosse snackar lite taktik

Argo och husse snackar lite taktik 😀