Idag provade vi ett nytt koncept med rapportträningen. Vi tog ut både Nova och Leia så dom fick träna samtidigt. Nova skötte sig som vanligt alldeles strålande, hon är så duktig medan Leia skötte sig lite mindre bra  😉 Det är ju svårt att ligga still och att vara tyst när kompisen får dra iväg men det hoppas jag vi kan jobba bort, hon har ju inte så mycket träning bakom sig ännu. Det känns i alla fall toppenbra att båda tjejerna kan tränas samtidigt. Visserligen får Nova backa i sin träning men tanken är att dom ska komma upp till samma nivå så småningom. Drömmen är att Nova ska klara högre och få vara med i eliten och slåss och det är nog en ganska realistisk dröm  😛 Givetvis siktar vi dit även med Leia men med lite längre tidsperspektiv  😉

Den 3 oktober har vi på Östra LA en prova på dag där jag och Bosse ska visa hur rapporten går till, det ska bli jättekul för rapport brinner vi verkligen för! Kanske vi ses där?

Våra fina tjejer på B-stationen

Våra fina tjejer på B-stationen