Valpträff!

Igår var det valpträff här hemma. Becrux är dessvärre skadad så han fick bara komma ut en stund och träffa sina systrar och vara med på fotograferingen. Men tjejerna rasade desto mer, oj vad skoj dom hade tillsammans! Det är ett gäng tuffa tjejer som tacklar, biter och drar i varandra  🙂 Eftersom det var blåsigt och kallt ute åt vi den grillade korven inne, men den smakade lika bra för det. Vi började också planera för ett litet läger i vår, där alla valpköpare är välkomna att delta (och några till), skogsarbete och lydnad ska stå i fokus, det ska bli toppenkul 😀

 

mina fina valpköpare, ni tar så bra hand om våra ögonstenar!

 

1 kommentar

  1. Sandra

    Tack till dig Marie! Jag kunde inte vara mer nöjd med varken valp eller uppfödare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑