Idag var det start på Argos kurs i tävlingslydnad hos Emma Willblad och jag är stolt som en tupp! Visserligen fick jag muta honom med godis så han inte skulle skälla hela tiden under dom två timmarna som kursen var. Men just skällandet bryr jag mig inte om, Nova betedde sig exakt likadant när hon gick på kurs och det är ingenting hon har med sig idag. Vi är bara fyra stycken som går kursen så vi fick gott om tid var och en, alla ligger på olika nivåer i träningen. Min tanke är att jag ska få struktur på Argos och min träning, alltså en plan som leder oss framåt i lydnaden, moment för moment. Idag fick vi med oss hem ingångar och början till fotgående med helt nya metoder än vad jag är van vid. Att jag är så nöjd och stolt beror på att Emma (som tränat en massa hundar) tycker Argo är lättränad, lättlärd, trevlig och social, det var inga problem att hon tränade med honom vilket enligt henne oftast inte går med andra collies. Så det är med glädje jag ser fram emot nästa gång , det kan nog bli nåt av den här killen  😀