Idag var vi på Tyresö Djurklinik och röntgade Novas mage och hon bär på 5 eller 6 valpar, alldeles perfekt antal 🙂 Nu är det ”bara” två veckor kvar sen vet vi hur många hanar och tikar det är. Nästa vecka ska valprummet inredas, det är så spännande!

5 eller 6, det är frågan…

Igår var Argo och jag på utställningsträning på Gubbängsfältet med Gerard Oshea och det var en upplevelse vill jag lova! Lyssnar man på honom så är det här med utställning en hel vetenskap med en massa trix och fix som jag tror jag står över  🙂 Jag var där enbart för att Argo ska kunna springa i ringen utan att bry sig om hunden bakom vilket han inte kunde i Jönköping plus att han inte kan vara tyst vid sidan av ringen och tänk, det tror jag Gerard fixade till! Vi får se hur det går i Norrköping i helgen, då är det utställning både lördag, söndag och måndag  😀