I fredags tog Bosse, jag, Nelly, Argo och Bexa husvagnen och drog ner till Norrköping där det var en tredagars internationell utställning. (Leia och Nova med sin tjocka mage fick vara hemma med snälla Barbara.) Vi kom ner runt 20-tiden på kvällen och snacka om kaos på campingen, det var hopplöst överbokat och vi plus många andra fick stå på ett fält flera hundra meter utanför campingplatsen. Det var problem att få tillgång till el, vagnar och husbilar stod alldeles för tätt och några bajamajor var utplacerade och skulle räcka till alla. Folk var riktigt upprörda och det med all rätt. Men vi tog det hela med ro, vi har både dusch och toa i vagnen och el fick vi så småningom.

Utställningsplatsen var ungefär lika rörig som campingen, det var svårt att ta sig fram mellan alla tält, hundburar, människor och hundar som blockerade dom smala passagerna mellan ringarna. I lördags var det fem korthår och en svensk domare som tyckte att Argo bar sin svans alldeles för högt i rörelse så då fick han fick nöja sig med Very good. I går var det fyra kortisar och domaren som var från Australien utsåg Argo till BIR med CACIB. I dag var det bara två kortisar och domaren var från England som även han utsåg Argo till BIR med CACIB. Så det var en alldeles otroligt lyckad helg, Bexa fick massor av miljöträning och jag passade på att inhandla två fällar till valplådan, valpmat och hundkex  🙂 

Gosedjuret får Argo dock skänka till valplådan 🙂

När vi kom hem möttes vi av en jättestor mage och Nova som är på dag 54 tycker det börjar bli jobbigt nu ?